Fællesspisninger for de studerende 2014/15

 

3. september, introdag
1. oktober

5. november

3. december jule-afslutning.

 4. februar

 4. marts

 1. april

 6. maj

 10. juni sommer-afslutning


Vejledningskontorernes åbningstider

Odense og Kolding

Svendborg

Esbjerg

Vejle

 

 

Butikken i Nordatlantisk Hus

Torsdag 13 - 18

Fredag 13 - 18

Lørdag 11 - 14

 

Proviantklubben

 

Jobmesse for grønlandske studerende

Jobmesse i Aarhus 22. November og i København 23. November. klik på billedet og se link til program og indhold.
 

Martin Breum med foredrag om Nordatlanten og Arktis

Nordatlantisk Erhvervsklub havde tirsdag den 16. september et meget vellykket arrangement med forfatter og journalist Martin Breum. Han er aktuel med sin nyeste bog, ’Balladen om Grønland’, der udkom dagen efter mødet i Nordatlantisk Hus. En vidende og veloplagt Martin Breum satte perspektiv på en række nordatlantiske udfordringer både internt og eksternt i landene. Et opmærksomt og spørgelystent publikum fik klare svar og god analyse af politiske og erhvervsmæssige spørgsmål i en region, der er stor fokus på for tiden. Det gælder især områder som energiforsyning (olie og mineindustri) og som vigtig transportkorridor i takt med de synlige klimaforandringer, hvor isen smelter og åbner for sejlads. Desuden redegjorde Martin Breum for perspektiverne for Rigsfællesskabets fremtid. Nordatlantisk Erhvervsklub kunne konstatere stor tilfredshed med arrangementet hos deltagerne. Vi ser nu frem til næste arrangement, der har Island i fokus.
 

Introdag og spisning for studerende

Onsdag den 3. september afholdt Det Grønlandske Hus Introdag for de studerende, specielt rettet mod de nye. Cirka 20 studerende deltog. Bagefter var der fællesspisning for alle studerende. Der var mødt ca. 60.
 

Kunst- & Kulturdag lørdag den 30. august

Kunst- & Kulturdag, lørdag den 30/8-14 arrangeret af Umiaq, Grønlænderforeningen på Fyn. BEMÆRK! Arrangementet foregår i FAF-bygningen i Odense - på Byens Ø ved siden af Nordatlantisk Hus. Arrangementet er således ikke i Nordatlantisk Hus regi eller knyttet til Det Grønlandske Hus. Se program - klik på denne artikel
 

Nye ansigter i cafeerne

Rikke Johansen Lundblad er gået på barselsorlov fra den 15. august 2014. Hendes opgaver i cafeen i Vejle bliver overtaget af Johanne Olsen og i Esbjerg af Sara Jensen. Kontaktoplysninger er uændrede. Rikkes øvrige opgaver bliver løst af Det Grønlandske Hus medarbejdere.
 

BLOK P - en boligblok i Nuuk 1966 - 2012

En kalejdoskopisk udstilling og fortælling om kongerigets største boligblok - Blok P i Nuuk. Udstillingen kan ses i Nordatlantisk Hus 28. august til 27. oktober 2014. Udstillingen åbnes torsdag den 28. august af kurator Rikke Diemer. Kl. 17. optræder den grønlandske skuespiller Vivi Sørensen med sin personlige fortælling om Blok P. Offentlig adgang - gratis entré.
 

Nordatlantisk Hus søger ny studentermedhjælper

Vil du være studentermedhjælper i Nordatlantisk Hus? Et alsidigt studiejob hvor du kommer til at deltage i mange spændende opgaver. Klik på nyheden for beskrivelse af studiejob
 

Regentparret besøgte Nordatlantisk Hus

Torsdag den 19. juni besøgte Regentparret Nordatlantisk Hus som del af det officielle besøg i Odense.
 

Forrygende nationaldagsfest

Den 21 juni fejrede Det Grønlandske Hus i Odense for første gang Grønlands nationaldag i de nye omgivelser i Nordatlantisk Hus med en forrygende fest. Over 400 glade mennesker fandt vej til huset for at fejre den store dag sammen.
 

Eftermiddagsmøde med Aleqa Hammond

Det Grønlandske Hus i Odense og Nordatlantisk Hus havde besøg af formand for Naalakkersuisut Aleqa Hammond. Næste 100 personer kom for til eftermiddagsmøde for at høre, hvor Grønland bevæger sig hen?
 

Simon Lynge - en oplevelse i særklasse

Release koncert med den grønlandske singer-songwriter Simon Lynge.
 

Gitz-Johansen gave

Jeppe Gitz-Johansen og John Gitz Holler henholdsvis søn og barnebarn til maleren Gitz-Johansen forærer Nordatlantisk Hus et maleri af Peter Freuchen.
 

Sangkoret Umiaq søger sangere

Har du lyst og interesse i at synge, byder Umiaq koret dig velkommen. Nationalitet og alder er ingen begrænsning.
 

Nordatlantisk kunstnermarked

Er du kreativ, kunstnerisk, inspireret af Nordatlanten? Vil du være med til at starte en ny tradition? Så deltag i nordatlantisk kunstnermarked den 31 maj og 1. juni. det nordatlantiske kunstnermarked er del af Odense Havnekulturfestival.
 

Det Grønlandske Hus i Odense

Læs mere om hvad Det Grønlandske Hus er
 
 
 

Kontakt

Det Grønlandske Hus  

Nordatlantisk Promenade 1

5000 Odense C

 

mail@dgh-odense.dk

tlf 6613 7085

 

 

 

Nyhedsarkiv

Det Grønlandske Hus i Odense
Artikel fra
 
NAH Grønlands Nationaldag 2014