Aktiviteter


Venner af Nordatlantisk Hus


Er du interesseret i medlemskab, sĂĄ skriv til os pĂĄ nah@dgh-odense.dk

 
    Nyheder i butikken Proviantklubben
 

Nyheder i butikken

Butikken i Nordatlantisk Hus fĂĄr regelmæssigt nye varer.  Alt til bĂĄde den store og den lille gave, en lille ting  til dig selv eller din bolig, og alt i et unik design fra de nordatlantiske lande. 
 

Muleposer med nordatlantisk design fra Puzzled by Iceland

Producenten af de flotte poser er en lille familie virksomhed der fokuserer pĂĄ kvalitetstid og sjove fakta til hele familien.  De startede i 2010 og har produceret flotte produkter, der gengiver den nordatlantiske natur.  

 

  


 

Plakater med færøsk design

Færøske Fjord har lavet disse skønne plakater, der symboliserer den færøske kultur og natur.  SuffĂ­a NĂłn er uddannet grafiker og begyndte for sjov at tegne fugle i nationaldragt, hun lagde ud pĂĄ facebook.  I dag, er plakaterne blevet meget populære bĂĄde pĂĄ Færøerne og ogsĂĄ i udlandet.  Plakaterne er trykt pĂĄ mat miljøvenligt genbrugspapir, der er syrefrit og bærer svanemærket.  Nordatlantisk Butik er eneforhandler pĂĄ Fyn.  Kig forbi butikken og se udvalget.

 

 


 

EinrĂşm - Garn og opskrifter

Kombinationen mellem den varme og isolerende islandske uld og det lækre tailalandske silke er helt unik.  Butik Nordatlanten er blevet forhandler af det lækre garn her pĂĄ Fyn og her kan man bĂĄde købe garnet og designopskrifter fra Einrum.   

 

 

Elsa Nielsen og #Einádag Projektet

Elsa Nielsen er en islandsk grafiker der har designet disse smĂĄ, skønne kalendere.  De smĂĄ billeder er ikke til at stĂĄ for og man kan enten bruge dem til nogle søde beskeder til en man holder af eller til fødselsdagskort.  Og samtidigt holder man øje med datoen.  

 


 

Soul For Seal

Soul For Seal producerer, som navnet indikerer, lækre varer i sælskind.  Butik Nordatlanten har fĂĄet nogle fantastiske sælskindsstøvler og forskellige assesories til butikken.  De skal bare ses og opleves. 

 

 

Der er kommet nye varer fra nogle fantastisk dygtige nordatlantiske designere.  Butikken bugner af flotte smykker fra de færøske Fosaa og ErlaPerla og smukke designvarer fra islandske Dögg. 

 

 

 

 

 

 

Vi har lige modtaget de blødeste skindluffer

Vi er sĂĄ heldige, at kunne byde pĂĄ de lækreste skindprodukter fra Den Skindsyge.  Butikken har lige modtaget bĂĄde luffer, smĂĄ klemmepunge og armbĂĄnd i et lækkert, blødt og dejligt lunt design.  SĂĄ endelig kig ind og prøv at mærke sælskindets blødhed. 

 

 

 

 

 

Den Skindsyge

 

 

Smukke servietter og lys i nordatlantisk design

 

 

 

 

Hekla Bjork Gudmundsdottir er designeren bag HeklaIslandi.  Hun er vokset op i det sydlige Island, omringet af vulkanlandskab og den storslĂĄede natur.   Heklas produkter har et islandsk/nordisk præg, hvor naturen og kunsten mødes i hendes lys og servietter.  

 

Hekla er, udover designer, en kunstner.  Hun fører de to hĂĄndværk sammen i sine designprodukter der kan ses pĂĄ hendes hjemmeside.

 

Sliksulten? ...sĂĄ har vi et udvalg af islandsk slik i butikken. 

Chokolade og lakrids blandingen har været en af islæningenes yndlingsslik i flere generationer.  Nu er denne blanding alle steder.  Nordatlantisk Butik har skaffet en del hjem fra Island, de originale Chokolade/lakrids eksperter og jeg kan love jer, at det smager fremragende...

 

   

 

Isaksen Design

Nordatlantisk Hus butik har et udvalg af Isaksens Design produkter. Nye varer fra den 7. september 2017.  Kig forbi og shop grønlandsk!

  

  

  

 www.isaksen-design.dk

 

Mette Kristensen Design

Mette Kristensen Design leverer sælskindsprodukter i allerhøjeste kvalitet.I butikken kan du finde tasker i forskellige størrelser og farver, og alt er produceret i sælskind fra Grønland.

 

 

 

http://www.mettekristensendesign.dk/

 

 

 

 

 

____________________________________________________________________

 

 

 

 

 

  
 

 

    køb billet her..

NAH nyhedsbrev efterĂĄr 2014

Flipbook powered by paperturn.com

Rundvisning i Nordatlantisk Hus:

Oplev huset med guide: Grupper med op til 25 pers. - større grupper opdeles.
Rundvisning foregĂĄr fortrinsvis pĂĄ hverdage - efter kl. 16.00 - spørg efter weekendarrangement.

Pris: kr. 650 pr gruppe for en time.

 

Bestil pĂĄ tlf. 6613 7085 eller
info@dgh-odense.dk

Bord- og menubestilling pĂĄ Restaurant Nordatlanten ifm rundvisning foretages ved direkte henvendelse pĂĄ tlf. 2239 7600.

 

 
B-Nordatlantisk Hus 2017