Menu

lørdag 07. november kl 17.00 - kl 19.00

AFLYST! After Brunch forestilling // OMAUNU - Boreas Korteater 

En unik kombination af teater, musik og scenekunst 

Dette After Brunch arrangement er aflyst, da der desværre er opstået smitte med Covid-19 i Boreas Korteater. Vi beklager meget. 


 

Hvad sker der, når poesien griber ind i den rå hverdag og får dig til at glemme skindanorakken? Når bølgerne rejser sig tyve meter over båden, og den næste der kysser dig er en fisk, der nipper til iskolde læber? Når fisken hvisker omaunu og måske mener død?

Når månen får dig til at længes efter den, du bor sammen med? Når det vigtigste af alt ikke længere er månen eller Mars, men en mørk fløjlskjole? 

 

Spørgsmål som disse er omdrejningspunktet i forestillingen OMAUNU - Tales of the Cold Seas, som fremføres af Boreas Korteater. 

Forestillingen udgøres af tekster fra de to bøger "Himmerige og helvede" og "Sommerlys og så kommer natten" af den islandske forfatter Jón Kalman Stefánsson. Teksterne kombineres med musik, der er nordisk folkemusik og kormusik af sangere som blandt andet islandske Björk. 

 

Boreas Korteater består af 20 sangere, skuespillere og musikere, og OMANU - Tales of the Cold Seas er gruppens ottende forestilling. Igennem 15 år har Boreas Korteater udviklet sin egen teaterform - heraf navnet korteater. Forestillingerne centrerer sig om både korsang, teater og litterære tekster, og gennem alle disse elementer skabes der unikke fortællinger. 

Boreas Korteater, der deler navn med guden for nordenvinden i den græske mytologi, skaber igennem deres forestillinger et unikt univers, hvor krop, stemme og scene er i fokus, og hvor publikum inviteres med ud på en spændende opdagelsesrejse. 

 

Forestillingen kan opleves i Nordatlantisk Hus lørdag den 7. november kl. 17. 

After Brunch arrangementerne i Nordatlantisk Hus er sponsoreret af Klub Nordatlanten.