Menu

lørdag 30. april kl 21.00

Dobbeltkoncert med Jasmin og Kóboykex

Jasmin og Kóboykex fra Færøerne kommer og giver dobbeltkoncert på studenterhus Odense!

Kom med til den vildeste koncert når Jasmin og Kóboykex kommer forbi Studenterhus Odense for at give DOBBELTkoncert hvor Nordatlantisk hus er med arrangør.

Kóboykex er en ny færøsk duo, der i deres sangtekster drager stikkende paralleller mellem det færøske samfund og det amerikanske bibelbælte, i deres elektroniske version af countryen.
Med inspiration i forgængere, spiller musikken med musikalske hilsner til f.eks. Beck, Ennio Morricone, Patsy Cline, The White Stripes og Mirwais,
Kóboykex består af Sigmund, der har rødder i punk og rock’n’roll og Heiðrik á Heygum, der er prisbelønnet sanger på Færøerne og har sine rødder i 50’er-pop og indie-musik.

Jasmin har vundet Faroese Music Award (FMA) hele tre gange og har tage radiolyttere med storm, med debu EP’en ‘I know it’s over’ fra 2019.
Jasmin er født og opvokset på Færøerne og har rødder i Kenya, kulturer der også er karakteritisk for det muskalske univers. Lyden er elektronica fusioneret med nordisk noir, med Jasmins mørke og melodiske vokal.
Jasmin er både sanger og sangskriver i bandet, der også består af Bergur Fonsdal Johannesen, Vinjar Egilsnes Petersen og Harald Fonsdal Johannesen.

 

Billetter:

Standart: 100 kr. + gebyr

Studerende: 80 kr. + gebyr 

Det vil du ikke gå glip af, så skynd dig ind og få fat i en billet HER.

 

Koncerten er støttet af kunstfonden og Odense musikudvalg.