Menu

fredag 22. april kl 20.00 -

KONCERT

Simon Lynge & The Martial Hearts

Den grønlandsk-danske musiker Simon Lynge gæster Nordatlantisk Hus med sit band The Martial Hearts.

 

Hvis du ikke tidligere har oplevet den grønlandsk-danske sangskriver Simon Lynge, der til daglig bor i USA, har du chancen nu. 

Standardbillet: 160,- kr.
Studerende 95,- kr.  

Køb din billet HER

Simon Lynge er anerkendt som sangskriver både i Grønland, Europa og USA. Hans musik er stærk, smuk og melodisk og udspringer af egne oplevelser - både på det indre, eksistentielle plan og på det ydre, reflekterende plan. Simons holdninger til verden omkring ham har leveret stof til mange af hans sange, og han er ikke bange for at tage alvorlige og mørke emner op, men hans tekster efterlader altid lytteren med håb. 

Efter en forsinkelse på næsten to år på grund af Corona, har Simon Lynge endelig været i studiet igen og udgiver et nyt album i foråret 2022. Med sig på albummet, såvel som på scenen i Nordatlantisk Hus, har han sit faste band, der i mange år har bestået af Anders Pedersen på trommer, Nicolai Land på bas og Richard Lobb på guitar og keyboard. 

Simon Lynge synger på engelsk, men tilknytningen til Grønland er stærk og påvirker hans musik. Han slog igennem i 2010 med debutalbummet "The Future" som røg til tops på både Amazon.com og UK Rock Charts og blev beskrevet i Rolling Stone magazine som:

"et af de seneste års mest mindeværdige og melodiske debutalbum."

Simon Lynges musik er blevet sammenlignet med Paul Simon, James Taylor, The Beach Boys og The Beatles. 

Til koncerter i Nordatlantisk Hus vil Simon Lynge & The Martial Hearts spille både nye og gamle numre fra deres store repertoire.