Menu

søndag 29. oktober kl 16.00 -

Dania O. Tausen & Supersport

Færøsk-islandsk After Brunch Koncert

Dania O. Tausen er en ung, færøsk sanger, sangskriver og poet der elsker at udtrykke sig på sit modersmål færøsk. Hun har været nomineret til flere færøske Music Awards fra 2019-2021: som bedste kvindelige sanger, bedste nye artist, bedste album og bedste musikvideo.

Dania har spillet koncerter i flere Europæiske lande, men blev for alvor internationalt kendt i forbindelse med dokumentarfilmen Skál fra 2021, der handler om hendes liv og den proces hun gennemgår i forbindelse med udgivelsen af hendes digtsamling. Filmen fik stor opmærksomhed og vandt flere priser bl.a. ved CPH:DOX og Chicago Film Festival.

Dania har nu kastet sig ind i et spændende, musikalsk samarbejde med det islandske kunst-pop band Supersport, der kombinerer elementer af pop, rock og sonic i deres musik. Et af de mest kreative og spændende bands på den islandske græsrodsscene. 

Nordatlantisk Hus er så heldige at kunne præsentere denne spændende musikalske koalition til en af husets populære After Brunch Koncerter, der har til formål at vise mangfoldigheden på den nordatlantiske musikscene, og er støttet af husets erhvervsklub "Klub Nordatlanten", og derfor gratis. 

FRI ENTRÉ