Menu

torsdag 20. april kl 19.00 - kl 21.45

Det Store Bogshow 2023


Der er igen lagt op til en festaften i Magasinet, når Odense biblioteker byder indenfor til det årlige Store Bogshow, hvor En række dygtige og modige forfattere er klar på scenen til at fortælle om deres bøger og forfatterskab. 

Færøsk forfatterbesøg

Som sædvanlig er Nordatlantiske hus inviteret med som medarrangør. Årets nordatlantiske bidrag bliver den færøske digter, dramatiker og romanforfatter Marjun Syderbø Kjelnæs, der vil tale om sit forfatterskab og om forfatteres vilkår og udfordringerne på Færøerne – ikke mindst kvindelige forfattere.

Marjun har udgivet værker indenfor mange forskellige litterære genrer og været nomineret til priser både nationalt og internationalt, sammen med sangerinden Eivør har hun bl.a. skrevet teksten til den musikalske komposition "At the Heart of a Selkie", der blev opført med DR Big Band i 2016.

I 2022 havde Marjuns andet teaterstykke Gentukamarið (Pigeværelset) premiere på den færøske nationalscene med skuespilleren Beinta Clothier i en af hovedrollerne. I forbindelse Marjun Syderbø Kjelnæs talk på årets bogshow, vil Beinta læse et stykke op fra forestillingen.

Bogshowscenen 

Ud over årets nordatlantiske gæster byder bogshowscenen på forfatterne: Jim Lyngvild, Anne Lise Marstrand-Jørgensen, Alberte Winding, Carolyne Kaddu Rasmussen og Jesper Wung-Sung. 

Signe Ryge fra TV2-Fyn og Klaus Knakkegaard fra Fyens Stiftstidende vil sammen med værterne Camilla Faiq Hansen og Michael Linde Larsen fra biblioteket binde det hele sammen til en lækker litterær gallaaften.Dato: Torsdag d. 20. april kl. 19.00-21.45

Finder sted: Magasinet, Farvergården 19, 5000 Odense C 

Billetter: 175 kr.

Læs mere og køb billetter her