Menu

søndag 12. februar kl 14.00 - kl 17.00

KAN EN BOG REDDE VERDENS TRUEDE DYREARTER? 

Bogforedrag og strikkeworkshop //
Lisa Renner - Pure Knit & Purl

Umiddelbart kan en bog om strik og design ikke gøre stort for verdens truede dyr, hvoraf flere befinder sig i arktiske områder. Men så alligevel!

Med bogen R:E:D: Rescue Endangered by Design har de tre forfattere Dorte Rørmann | Polly Cevallos | Lisa Renner kastet sig ud i et fantastisk bogprojekt, der fortæller truede dyrs historie gennem design, og dermed sætter design i spil for at adressere vor tids største naturkatastrofe.

Lisa Renner havde som chefdesigner ansvar at skabe sammenhæng mellem bogens 33 designs og dyrenes historie.

R:E:D: Rescue Endangered by Design er et internationalt bogprojekt udgivet på både dansk og engelsk, der sætter truede dyrs vilkår på dagsorden gennem spændende designede håndstrikkede sweatre, skabt af 6 internationale designere, der har haft fokus på 17 truede dyrearter, med hver deres særlige historie. Bogen har forord af den britiske adfærdsbiolog Dr. Jane Goodall, der især er kendt for sit videnskabelige arbejde med vilde chimpanser.

I Nordatlantisk hus, kan du nu opleve Lisa Renners spændende foredrag om designprocessen, og om de mange flotte trøjers historie og tilblivelse med et særligt fokus på de to truede dyrearter blåhval og isbjørn. Efterfølgende kan du deltage i en strikkeworkshop, hvor Lisa Renner introducerer og vejleder i strik til både voksne og børn i den super, sjove teknik "multipatent", hvor man strikker med to farver.

Selvom du ikke er så interesseret i at strikke, kan du stadig få udbytte af at deltage i arrangementet, da det også henvender sig til alle, der gerne vil vide mere om truede dyrearter.

Læs mere om bogen R:E:D: Rescue Endangered by Design

_________________________________________________________________

Du har mulighed for at deltage i det spændende arrangement på to måder:

1. Foredrag & introduktion til multipatent: 295 kr.

2. Foredrag, introduktion til multipatent & bog: 549 kr.
(udsalgspris på bogen R:E:D: er oprindeligt 400 kr.)

Medbring gerne egne strikkepinde 

KØB BILLET

___________________________________________________________