Menu

Nordatlantisk Erhvervsklub uddeler tre legater

Nordatlantisk Erhvervsklubs er etableret i Nordatlantisk Hus for interesserede erhvervspartnere i Danmark, Grønland, Island og Færøerne. Formålet med erhvervsklubben er, blandt andet, at støtte nordatlantiske studerende i Syddanmark. Nordatlantisk Erhvervsklub uddeler årligt tre legater á 5000 kr. til nordatlantiske studerende i Syddanmark der opfylder kravene.


Ansøgningsprofil

Nordatlantisk Erhvervsklub uddeler tre legater på hver 5.000 kr. til én færøsk, én islandsk og én grønlandsk studerende, der har vist stræbsomhed, ambition og vilje til at tage ansvar og med nysgerrighed og positiv udsyn har bevist, at det er muligt at skabe resultater med den rigtige indstilling.
Det er ikke vigtigt for os, hvilken uddannelse du er i gang med at tage. Det afgørende er, at du tager din uddannelse alvorligt, er ambitiøs og kan være en rollemodel for andre.


Personlige informationer

  • Navn, adresse, mail og telefonnummer
  • Dokumentation fra uddannelsen - kopi af et gældende studiekort


Krav til deltagelse

  • Motiveret ansøgning på max 1 A4 side
  • Ansøgning skal tage udgangspunkt i ansøgningsprofilen
  • Beskriv dit tilhørsforhold til de nordatlantiske lande i din ansøgning


Udvælgelsen

Nordatlantisk Erhvervsklub udvælger tre kandidater ud fra de motiverende ansøgninger. Når de rette kandidater er fundet, inviterer vi alle ansøgere til en legat uddeling den 1. november med erhvervsklubbens medlemmer.


Deadline: 17. oktober 2018
Vindere offentliggøres: 1. november 2018
Send ansøgning til: nah@dgh-odense.dk

Vi ser frem til at modtage ansøgningerne
Med venlig hilsen


Kirsten Mærsk
Direktør Nordatlantisk Hus 


Jørgen Peter Poulsen
Formand Nordatlantisk Erhvervsklub