Menu

Arrangementer for medlemmer i Klub Nordatlanten

 

Hvert år afholder Klub Nordatlanten en række medlemsarrangementer.  

 

Arrangementer i 2023:

 

2. februar 2023 kl. 16-18: Klub Nordatlanten ”komsammen”

Kom til en uformel kop kaffe elle te og mød de andre medlemmer i Klub Nordatlanten. Formålet er at lære hinanden og hinandens virksomheder bedre at kende. Alle der deltager bedes lave en kort 3-5 min. præsentation af deres firma og deres tilknytning til Klub Nordatlanten. Der rig mulighed for at netværke med de andre medlemmer. Der vil være kaffe/te/sodavand og noget sødt.

Finder sted i konferencelokalet Nordatlantisk Hus: Nordatlantisk Promenade 1, 5000 Odense C

 

27. april 2023 kl. 16: Klub Nordatlantens forårs arrangement, i år på SDU og STEP

På forårets Klub Nordatlanten-arrangement besøger vi et af vores medlemmer, Syddansk Universitet. Her vil vi både høre om noget af den nyeste forskning (i dette tilfælde om klimaforandringer og hvad Nordatlanten og Arktis fortæller os om klimaforandringer) og vi vil høre medlem af Klub Nordatlanten, Simon Møberg Torp (dekan på det humanistiske fakultet) fortælle om Syddansk Universitet som organisation og vidensaktør i Danmark og verden. Arrangementet bliver afsluttet med en middag og uformelt netværk.

 

Kl. 16-17

”Konsekvenser af den globale opvarmning – hvad fortæller Nordatlanten og Arktis os?”
Af Sebastian Mernild, Chair of Climate Science SDU Climate Cluster og medforfatter på IPCCs klimarapport
Klimaet er under forandring. Hvad er konsekvenserne af den globale opvarmning og af et varmere klima i fremtiden? Sebastian Mernild vil tage os gennem en klimarejse, hvor konsekvenserne fra Nordatlanten og Arktis til Danmark vil blive illustreret. Der er ikke tvivl om, at klimaet er blevet mere ekstremt over tid. Men hvordan har ekstrem-klimaet ændret sig over tid - siden 1880, hvorfra vi har pålidelige og systematiske observationer? Hvad fortæller observationer fra Nordatlanten og Arktisk os? Hvad kan vi forvente i fremtiden - en fremtid, hvor koncentrationen af CO2 i atmosfæren forventeligt vil stige og hvor drivhuseffekten vil blive kraftigere.

 

Kl. 17:15-18
Syddansk Universitet som organisation og videns aktør i Danmark og verden – hvad er SDU Universitet for en arbejdsplads og hvilken rolle spiller SDU i generering af viden i Danmark og i udlandet?
Af Simon Møberg Torp (dekan på det humanistiske fakultet)

 

Kl. 18-19:30
Middag og netværk
Middag med Klub Nordatlanten medlemmer samt foredragsholdere og/eller andre inviterede gæster

 

Finder sted på Syddansk Universitet (SDU) – eksakt adresse og sted annonceres senere.

 

26. oktober 2023 kl. 17: Klub Nordatlanten Legatuddeling

Siden 2017 har Klub Nordatlanten uddelt legater til nordatlantiske studerende i Danmark. Det gør vi igen i år. Sæt et kryds i kalenderen og deltag i legatuddelingen. Det er en festlig aften med uddeling, middag og underholdning. Stor mulighed for at netværke med de studerende indenfor mange forskellige studier.

 

Finder sted i Nordatlantisk Hus: Nordatlantisk Promenade 1, 5000 Odense C

 

Nov. / Dec. 2023: Julefrokost & Julekoncert

Hvert år afholder Nordatlantisk Hus en julekoncert og det gør vi igen i 2023. I vil blive inviteret til julefrokost efterfulgt af en julekoncert med en ledsager. Der er garanti for en hyggelig stund med god julemad og julemusik fra Nordatlanten.  Hvem der kommer og optræder, er en overraskelse og bliver offentliggjort senere på året.

 

Finder sted i Nordatlantisk Hus: Nordatlantisk Promenade 1, 5000 Odense C

 

Klubben sponserer kulturarrangementer

Hvert år afholder vi 3-4 såkaldte After Brunch koncerter i Nordatlantisk Hus. Disse koncerter er sponseret af Klub Nordatlanten. Konceptet er en række gratis koncerter lørdag eller søndag eftermiddag, med grønlandske, færøske eller islandske musikere. Koncerterne er gratis for publikum, og alle er velkomne.

 

Fotografi: Den 10. april 2018 fik Nordatlantisk Hus og Klub Nordatlanten besøg af daværende statsminister Lars Løkke Rasmussen