Menu

Arrangementer for medlemmer i Klub Nordatlanten

 

Hvert år afholder Klub Nordatlanten en række medlemsarrangementer.  

 

Arrangementer i 2023:

2. februar 2023: Klub Nordatlanten ”komsammen”
Kom til en uformel kop kaffe elle te og mød de andre medlemmer i Klub Nordatlanten. Formålet er at lære hinanden og hinandens virksomheder bedre at kende. Alle der deltager bedes lave en kort 3-5 min. præsentation af deres firma og deres tilknytning til Klub Nordatlanten. Der rig mulighed for at netværke med de andre medlemmer.

27. april 2023: Klub Nordatlantens forårs arrangement, i år på SDU
På forårets Klub Nordatlanten-arrangement besøger vi et af vores medlemmer, Syddansk Universitet. Her vil vi både høre om noget af den nyeste forskning (i dette tilfælde om klimaforandringer og hvad Nordatlanten og Arktis fortæller os om klimaforandringer) og vi vil høre medlem af Klub Nordatlanten, Simon Møberg Torp (dekan på det humanistiske fakultet) fortælle om Syddansk Universitet som organisation og vidensaktør i Danmark og verden. Arrangementet bliver afsluttet med en middag og uformelt netværk.

14. november 2023 kl. 17: Klub Nordatlanten Legatuddeling
Siden 2017 har Klub Nordatlanten uddelt legater til nordatlantiske studerende i Danmark. Det gør vi igen i år. Sæt et kryds i kalenderen og deltag i legatuddelingen. Det er en festlig aften med uddeling, middag og underholdning. Stor mulighed for at netværke med de studerende indenfor mange forskellige studier.

Finder sted i Nordatlantisk Hus: Nordatlantisk Promenade 1, 5000 Odense C

13. december 2023: Julefrokost & Julekoncert med Rasmus Lyberth Band
Hvert år afholder Nordatlantisk Hus en julekoncert og det gør vi igen i 2023. I vil blive inviteret til julefrokost efterfulgt af en julekoncert med en ledsager. Der er garanti for en hyggelig stund med god julemad og julemusik fra Nordatlanten. Hvem der kommer og optræder, er en overraskelse og bliver offentliggjort senere på året.

  

Klubben sponserer kulturarrangementer

Hvert år afholder vi 3-4 såkaldte After Brunch koncerter i Nordatlantisk Hus. Disse koncerter er sponseret af Klub Nordatlanten. Konceptet er en række gratis koncerter lørdag eller søndag eftermiddag, med grønlandske, færøske eller islandske musikere. Koncerterne er gratis for publikum, og alle er velkomne.

 

Fotografi: Den 10. april 2018 fik Nordatlantisk Hus og Klub Nordatlanten besøg af daværende statsminister Lars Løkke Rasmussen