Menu

GREEN KAYAK - MILJØKAJAK VED NORDATLANTISK HUS

Greenkayak og Nordatlantisk Hus bidrager til et renere havnemiljø.

Lancering 14. august

 

Fra den 15. august kan du låne Green Kayak ved Nordatlantisk Hus -Book Her 

En Greenkayak kan lånes gratis, hvis der samtidigt indsamles henkastet affald fra kajakken.

 

Om Miljøkajakken

Miljøkajakken er et non-profit initiativ og har til hensigt at mindske affaldsmængderne i havnene, og nu også i Odense. 

Miljøkajakken er beregnet til to personer og der er udstyr til rådighed som kræves til indsamling og sikkerhed på vandet.

Imod en gratis tur med Miljøkajakken forventer vi til gengæld, at et par opgaver bliver opfyldt, så kajakken bruges efter hensigten. Derfor skal en kontrakt underskrives inden turens start så at der forståelse for Miljøkajakkens målsætninger.

Indsamling af affald

På din tur i Miljøkajakken skal du samle affald og bringe det retur til Kayak Republic. Har du ikke samlet affald på turen og ikke overholdt de beskrevne krav for brug af Miljøkajakken, betragter vi turen som almindelig udlejning. Du vil da blive opkrævet det der svarer til to timers alm. kajakleje.

Der er ikke noget affald der er for småt og der kan uden videre indsamles affald mange steder i havnen og indsamlingsspanden kan hurtigt blive fyldt.

Del på Sociale Medier

Vi forventer, at der indsamles så meget affald som muligt på turen og at turen dokumenteres med fotos eller film der lægges op sociale medier.

Når man kommer i land, skal affaldet indvejes og skrives ind i Miljøkajakkens mappe. Fotos eller film lægges direkte op på sociale medier med #miljøkajakken. Spørg personalet til råds hvis nødvendigt og få depositummet tilbagebetalt hvis opgaverne for turen er løst.

Sikkerhed i havnen

Vis hensyn til andre både og pas på anden bådtrafik i havnen.  

 

Der vil være to Miljøkajakker til rådighed ved Nordatlantisk Hus. Du kan snart låne en miljøkajak og bidrage til et bedre havnemiljø i Odense Havn.