Menu

Et vellykket Nordatlantisk Julemarked er nu overstået

 

En tilbagevendende tradition

Igen i år blev Nordatlantisk Julemarked afholdt i Nordatlantisk Hus. Det nordatlantiske julemarked er igennem de seneste par år blevet en fast tradition i huset, og årets julemarkedet, der blev afholdt lørdag den 23. og søndag den 24. november, var det syvende af sin slags.

 

Kreative, nordatlantiske boder

I år var der over 30 spændende boder fordelt på husets tre etager, og de mange gæster, der hen over weekenden besøgte markedet, kunne således se et hav af flotte, nordatlantiske kreationer. Boderne bød på alt fra keramik, fotografier og malerier til julepynt, smykker og sælskindsvarer. Kunsthåndværkere og designere fra både Grønland, Island og Færøerne deltog i markedet.

 

Mange festligheder på programmet  

Julehyggen var i fokus fra start til slut, og der var både musik fra det grønlandske kor Umiaq, Nordatlantisk Kor og fra Anna Maria og Bjarki, der spredte juletoner i hele huset.

Højdepunktet var for mange – især for børnene – da selveste julemanden kom sejlende langs kanalen i en færøsk robåd og til sidst kom trygt i havn. Her delte han slikposer ud til de mange forventningsfulde børn, der sammen med deres forældre var mødt op for at byde julemanden velkommen. Odense Tamburkorps var også med til at sætte stemningen under julemandens ankomst.


En vellykket weekend i julehyggens tegn.

 

 


27. november 2019