Menu

Bliv klogere på Nordatlanten

 

Ny interaktiv skærm i Nordatlantisk Hus

I vinterferien lancerede Nordatlantisk Hus en interaktiv skærm med formidling om Grønland, Island og Færøerne.


Rådmand Susanne Ursula Crawley Larsen fra Børn- og Ungeforvaltningen indviede skærmen og Clara fra Færøerne, Jonathan fra Grønland og Ísidór fra Ísland klippede snoren over, så legen kunne begynde.


Det har længe været et ønske i Nordatlantisk Hus at kunne tilbyde en tydeligere formidling omkring de nordatlantiske lande og det er nu endelig blevet en realitet.
Skærmen bliver en del af indretningen i stueetagen og husets gæster kan frit benytte sig af muligheden og blive klogere på vores frænder Nordatlanten.  


Flot tilbud til skoler

Den interaktive skærm bliver fremover en integreret del af Nordatlantisk Hus’ skoletjeneste. Nordatlantisk skoletjeneste har som målsætning at inspirere til et spændende og anderledes, men alligevel aktuelt, supplement til den daglige undervisning. Skoletjenestens tre forløb vil tage udgangspunkt i et tværfagligt møde med Nordatlanten. Således kan f.eks. fagene dansk, historie, geografi og natur og teknik benyttes som indgangsvinkel til besøget. Det ligger Nordatlantisk Hus meget på sinde, at børnene bliver præsenteret for se og røre oplevelser og en aktiv, alsidig undervisning.

 

13. februar 2020