Menu
 • Nye varer

  Islandsk slik
 • Mikkalina Glas

  Små og sjove fugle af den færøske glaskunstner Mikkalina Norðberg,
 • Birgit Kirke

  Birgit Kirke er en færøsk kunstner, der har blandt andet udstillet sine malerier i Nordatlantisk Hus. Hun er meget inspireret af den færøske natur og kultur. Til hendes skulpturer, har hun hentet inspiration til myten om sælkvinden. Denne vare kan kun købes i Butik Nordatlanten.
 • Edward Fuglø

  Edward Fuglø er en af Færøernes store kunstnere. Hans vægmaleri SVANEDRONNINGEN, kan ses i Nordatlantisk Hus' konferencelokale. Vægmaleriet var en gave fra Odenses venskabsby, Klaksvik på Færøerne. Du kan se hans installation og malerier til udstillingen Frænder, der kan ses i Nordatlantisk Hus indtil 12. maj.

Små gaveartikler

Se varer

Plakater

Se varer

Garn og opskrifter

Se varer

Kunst

Se varer

Kunsthåndværk

Se varer

Smykker

Se varer

Skindvarer

Se varer

Tøj

Se varer

Islandsk Slik

Butik Nordatlanten har selvfølgelig et lille udvalg af islandsk slik som er blevet meget populært i Danmark og andre Nordeuropæiske lande.

Se varer

Vores tasker

Nordatlantisk Hus har fået produceret disse lækre rygsække med en nordatlantisk detalje. Disse kvalitetstasker er lavet af de lækreste genbrugsmaterialer med tanken om, at minimere spild. De er lavet af genanvendt nylon og lastbilspressening og designet i flotte farver, der kun vil se endnu bedre ud efter nogle års brug.

Se varer