Menu

onsdag 11. april kl 20.00 - kl 22.00

Koncert med Lena Anderssen og hendes band

Der er lagt op til en spændende musikoplevelse i Nordatlantisk Hus i selskab med den færøske singer-song writer Lena Anderssen og hendes band, når de gæster huset for anden gang.

Lena Andersen er en historiefortæller. Hun er blevet kaldt ærlig, dybfølt og poetisk, og der er ingen tvivl om, at hun skriver sange fra sit inderste indre. Hendes personlige tekster komplimenteres på smukkeste vis i let tilgængelige melodier og lækre produktioner. Da hun er vokset op i Canada er hendes tekster på engelsk.

Lena Anderssen er langtfra et ubeskrevet blad i dansk og internationalt sammenhæng. Pladen ”Letters From The Faroes” fra 2012 fik særdeles flotte anmeldelser internationalt. I Danmark blev den kåret som ”Ugens Album” på P4, og på Færøerne løb den med prisen for ”Årets Album”.

Opfølgeren ”Eagle In the Sky” der udkom i 2016 fik en flot modtagelse i både Danmark og på Færøerne. Lena Anderssen vandt i alt fire Faroese Music Awards, bla. “Årets Album”, og pladen nåede en 3. plads på iTunes Album Chart i Danmark. Tre af sangene “Eagle In The Sky”, “Good Girls” og “On the Bright Side” er hyppigt spillet i dansk radio bl.a. på DR P4, ligesom pladen fik nogle flotte ord med på vejen af anmelderne.
Endelig har Just Plain Folk Awards i USA nomineret Lena i 10 kategorier i 2017. Lena Anderssen har desuden skrevet musik til serier som Scrubs, Fecility og Nikita.

 

Køb billet på safeticket

Standard billet: 129 kr. + gebyr

Studerende billet 79 kr. + gebyr

Dørene åbnes kl. 19.00