Menu

Arrangementer for medlemmer i Klub Nordatlanten

 

Hvert år afholder Klub Nordatlanten en række medlemsarrangementer.  

 

Arrangementer i 2024:

17. april kl. 17: Forårs arrangement med oplæg af Oberstløjtnant Jan Hjortshøj fra Arktisk Kommando
Oberstløjtnant Jan Hjortshøj kommer og holder oplæg om Arktisk Kommandos militærstøtte og samvirke med det grønlandske samfund. Han vil indvie os i emner som search and rescue, arktisk beredskabsuddannelse af grønlandske unge og grønlandsvogterne, ligesom han vil komme ind på sikkerhedspolitiske perspektiver som Rusland i Arktis, Kina i Arktis og Nato i Arktis.
Efter oplæg og Q&A vil der være middag.   

7. november kl. 17.00: Klub Nordatlanten Legatuddeling
Siden 2017 har Klub Nordatlanten uddelt legater til nordatlantiske studerende i Danmark. Det gør vi igen i år. Det er en festlig aften med uddeling, middag, oplæg og live musik. Her har du en stor mulighed for at netværke med de studerende indenfor mange forskellige studier.

12. december: Julemiddag og julekoncert med Julie Berthelsen i ODEON. Inkl. ledsager
Hvert år inviterer Klub Nordatlanten medlemmerne til julemiddag efterfulgt af julekoncert. I år tager vi ud af huset og oplever Julie Berthelsen i Odeon. 

Klubben sponserer kulturarrangementer

Hvert år afholder vi 3-4 såkaldte After Brunch koncerter i Nordatlantisk Hus. Disse koncerter er sponseret af Klub Nordatlanten. Konceptet er gratis koncerter lørdag eller søndag eftermiddag, med grønlandske, færøske eller islandske musikere. Koncerterne er gratis for publikum, og alle er velkomne.

 

Fotografi: Den 10. april 2018 fik Nordatlantisk Hus og Klub Nordatlanten besøg af daværende statsminister Lars Løkke Rasmussen