Menu

Nordatlantisk Hus søger praktikant indenfor kultur, kommunikation og markedsføring til foråret 2024

Vil du arbejde med kultur, events, kommunikation og markedsføring? Har du interesse for kunst, kultur, kommunikation og Nordatlanten? Så er du måske den praktikant, som Nordatlantisk Hus (NAH) har brug for i forårssemestret 2024. 

Om dig 

Du har en bachelor- eller professionsbachelor eller du er studerende på en videregående uddannelse inden for leisure management, kultur, kunst, kommunikation, multimedie og lign. Du har kompetencer og interesse for kunst, kultur, kommunikation, markedsføring på hjemmesider og sociale medier

Du er ikke bange for at kaste dig ud i nye opgaver, og kan løse de forskellige opgaver der er knyttet til et kulturhus, du skal heller ikke være bange for at smøge ærmerne op og være praktisk. Du har et godt humør, personligt engagement, god faglighed og evnen til både at arbejde selvstændigt og som en del af et team. 

Om praktikstillingen 

Du vil som praktikant indgå i det team, der planlægger og udfører kulturarrangementer, events samt udvikler ideer for fremtidige arrangementer om Færøerne, Grønland og Island.

Du vil indgå i arbejdet med at ideudvikle, , planlægge og gennemføre arrangementer, og du vil komme til at  arbejde med kommunikation både på SoMe, hjemmesider og trykte medier og du vil møde nogle af alle de spændende kunstnere og mennesker, der gæster Nordatlantisk Hus.

Du skal have erfaring med Office-pakken (Word, Excel og PowerPoint) og det er en kæmpe fordel, hvis du er god til at bruge sociale medier (Facebook, Instagram og LinkedIn), og har kendskab til Adobe programmerne. Det er en fordel, hvis du kender til grønlandsk, islandsk eller færøsk kultur - men ikke et krav.

Om Nordatlantisk Hus (NAH)  

Nordatlantisk Hus er et kulturhus på Byens Ø på Odense Havn. Det er et aktivt, kulturelt samlingssted for mennesker med tilknytning til og interesse for de nordatlantiske lande. Huset arbejder for at udbrede kendskabet til og bygge bro til Nordatlanten.

Som praktikant bliver du del af en lille, tværkulturel og tværfaglig engageret personalegruppe, med en uformel omgangstone og højt til loftet. Vi kan tilbyde dig en afvekslende og spændende praktikantstilling med kontakt til mange forskellige, dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere.

Det praktiske

Praktikperioden løber fra februar 2024 til og med juni 2024. Perioden og timetal fastsættes i fællesskab, så der tages hensyn til uddannelseskrav. Praktikken er ulønnet og er betinget af, at du får ECTS-point eller merit for forløbet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte direktør Annette Bogø Lyberth (tlf. 22 42 05 14).

Ansøgning

Send en kort motiveret ansøgning (én A4-side) med CV og eksamensresultater og eventuelt 1-2 øvrige relevante dokumenter (f.eks. anbefalinger) til info@dgh-odense.dk.

Ansøgningsfristen er d. 15. november 2024. Vi vurderer ansøgninger løbende, så tøv ikke med at søge.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Nordatlantisk Hus opfordrer alle interesserede til at søge uanset alder, køn, religion, etnicitet ol.