Menu

Nordatlantisk Hus søger en praktikant til foråret 2023

Vil du arbejde med kultur, events, kommunikation, markedsføring, fundraising og administration? Har du interesse for kunst, kultur, kommunikation og Nordatlanten? Så er du måske den praktikant, som Nordatlantisk Hus (NAH) har brug for i forårssemestret 2023.

Om dig

Du har en bachelorgrad fra universitet eller studerer på en professionsbacheloruddannelse indenfor leisure management/ kultur/kunst/kommunikation/administration og lignende. Du har kompetencer og/eller interesse for kunst, kultur, kommunikation, fundraising og lobbyindsatser.

Du arbejder analytisk, kan løse forskellige opgaver knyttet til et kulturhus, har en god arbejdskapacitet og er heller ikke bange for at smøge ærmerne op og være praktisk. Du har et godt humør, personligt engagement, høj faglighed og evne til både at arbejde selvstændigt og som en del af et hold.

Om praktikstillingen

Du skal som praktikant indgå i et samarbejde, der planlægger og eksekverer kulturarrangementer, events samt udvikler koncepter for fremtidige arrangementer om Færøerne, Grønland, Island og Arktis og Nordatlanten.

Du vil være med til at udvikle koncepter, planlægge og eksekvere arrangementer, kommunikere og markedsføre samt være i dialog med samarbejdspartnere. Du skal kunne lide at arbejde i spændingsfeltet mellem kommunikation (skriftlig-, mundtlig og digital kommunikation); analyse- og researcharbejde (læsning og notatskrivning); idéudvikling, planlægning og administrative opgaver.

Du skal have erfaring med Office-pakken (Word, Excel og PowerPoint), og det er en kæmpe fordel, hvis du er god til at bruge sociale medier.

Om Nordatlantisk Hus (NAH)

Nordatlantisk Hus er et arkitektonisk smukt kulturhus på Byens Ø i Odense og er et aktivt og kulturelt samlingssted for mennesker med tilknytning til og interesse for de nordatlantiske lande. Huset arbejder for at udbrede kendskabet til og skabe muligheder i Nordatlanten og derved skabe rammerne for et stadigt tættere samarbejde kulturelt og erhvervsmæssigt.

Huset har store ambitioner, der er højt til loftet og en uformel omgangstone. Vi kan tilbyde dig en afvekslende og spændende praktikantstilling med kontakt til mange forskellige medarbejdere og samarbejdspartnere.

Det praktiske

Praktikperioden løber fra 1. februar til og med juni 2023. Den konkrete periode og timeantal fastsættes i fællesskab, så der tages hensyn til din uddannelses krav til praktikken. Praktikforløbet er ulønnet og er betinget af, at du får ECTS-point eller merit for forløbet på din uddannelse. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte direktør Nauja Bianco på tlf. 22460405 eller souschef Annette Bogø Lyberth på tlf. 22420514.

Send en kort motiveret ansøgning (1 A-4 side) med CV og eksamensresultater samt evt. 1-2 øvrige relevante dokumenter (fx anbefalinger) til info@nordatlantiskhus.dk.

Ansøgningsfristen er d. 28. oktober 2022.

Vi glæder os til at høre fra dig.