Menu

Nordatlantisk Hus søger praktikant indenfor kultur, kommunikation og markedsføring til efteråret 2023

Vil du arbejde med kultur, events, kommunikation og markedsføring, fundraising og byudvikling? Har du interesse for kunst, kultur, kommunikation og Nordatlanten? Så er du måske den praktikant, som Nordatlantisk Hus (NAH) har brug for i efterårssemestret 2023. 

 

Om dig 

Du har, eller læser en bachelorgrad fra universitet og/eller studerer på en professionsbacheloruddannelse indenfor leisure management/ kultur/kunst/kommunikation og lign. Du har kompetencer og/eller interesse for kunst, kultur, kommunikation, markedsføring, fundraising og lobbyindsatser. 

Du arbejder analytisk, og kan løse forskellige opgaver knyttet til et kulturhus, har en god arbejdskapacitet og er heller ikke bange for at smøge ærmerne op og være praktisk. Du har et godt humør, personligt engagement, høj faglighed og evne til både at arbejde selvstændigt og som en del af et hold. 

 

Sprog

Det er en fordel hvis du snakker grønlandsk, islandsk eller færøsk men dog ikke et krav.

 

Om praktikstillingen 

Du vil som praktikant indgå i det team, der planlægger og eksekverer kulturarrangementer, events samt udvikler koncepter for fremtidige arrangementer om Færøerne, Grønland, Island og Arktis og Nordatlanten Du skal også hjælpe til med øget brug af digitale fortællinger. 

Du vil være med til at udvikle koncepter, planlægge og eksekvere arrangementer, kommunikere og markedsføre samt være i dialog med samarbejdspartnere. Du skal kunne lide at arbejde i spændingsfeltet mellem kommunikation (skriftlig-, mundtlig og digitalkommunikation); analyse- og researcharbejde (læsning og notatskrivning); idéudvikling, planlægning og administrative opgaver. 

Du skal have erfaring med Office-pakken (Word, Excel og PowerPoint) og det er en kæmpe fordel, hvis du er god til at bruge Sociale Medier (Facebook, Instagram og Linkedin).  

 

Om Nordatlantisk Hus (NAH)  

Nordatlantisk Hus er et arkitektonisk smukt kulturhus på Byens Ø i Odense og er et aktivt, kulturelt samlingssted for mennesker med tilknytning til og interesse for de nordatlantiske lande. Huset arbejder for at udbrede kendskabet til og skabe muligheder i Nordatlanten og derved skabe rammerne for et stadigt tættere samarbejde kulturelt og erhvervsmæssigt. 

Huset har store ambitioner kombineret med en uformel omgangstone og højt til loftet. Vi kan tilbyde dig en afvekslende og spændende praktikantstilling med kontakt til mange forskellige og dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere. Du kan se mere på vores profiler på Facebook, Instagram og LinkedIn. 

 

Det praktiske
Praktikperioden løber fra august/september 2023 til og med januar 2024. Perioden og timetal fastsættes i fællesskab, så der tages hensyn til uddannelseskrav. Praktikken er ulønnet og er betinget af, at du får ECTS-point eller merit for forløbet. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte direktør Nauja Bianco (tlf. 22 46 04 05) eller souschef Annette Bogø Lyberth (tlf. 22 42 05 14).

Vi kalder løbende relevante kandidater til samtale, og forbeholder os retten til at ansætte en praktikant når vi har fundet den rette. Derfor opfordrer vi dig til at søge snarest, dog senest 28. maj 2023. 

Send en kort motiveret ansøgning (1 A-4 side) med CV og eksamensresultater samt evt. 1-2 øvrige relevante dokumenter til info@nordatlantiskhus.dk (fx anbefalinger).