Menu

Klub Nordatlanten Legatet

Klub Nordatlanten er etableret i Nordatlantisk Hus for interesserede erhvervspartnere i Danmark, Grønland, Island og Færøerne. Formålet med klubben er, blandt andet, at støtte nordatlantiske studerende i Syddanmark.

Klub Nordatlanten uddeler hvert år legater til nordatlantiske studerende i Syddanmark der opfylder kravene.

 

Vi åbner for ansøgninger igen i august 2022. 


Ansøgningsprofil

Klub Nordatlanten uddeler legater til færøske, islandske og grønlandske studerende på en videregående uddannelse, der har vist stræbsomhed, ambition og vilje til at tage ansvar og med nysgerrighed og positivt udsyn har bevist, at det er muligt at skabe resultater med den rigtige indstilling. Det er ikke vigtigt for os, hvilken uddannelse du er i gang med at tage. Det afgørende er, at du tager din uddannelse alvorligt, er ambitiøs og kan være en rollemodel for andre.


Krav til deltagelse
• Motiveret ansøgning på max 1 A4 side
• Ansøgning skal tage udgangspunkt i ansøgningsprofilen
• Beskriv dit tilhørsforhold til de nordatlantiske lande i din ansøgning
• Som modtager af Klub Nordatlanten Legatet indvilger du i at agere ambassadør for Nordatlantisk Hus i en eller anden form. Beskriv gerne hvad du vil bidrage med i din ansøgning (måske du vil lave et oplæg til andre nordatlantiske studerende, eller du vil lave Instagram takeover, eller måske du vil lade dig interviewe til en historie vi kan dele med pressen, eller vil du skrive et læserbrev?)  

Personlige informationer
• Navn, adresse, mail og telefonnummer
• Dokumentation fra uddannelsen - kopi af et gældende studiekort
• Studieretning skal tydeligt fremgå i ansøgningen

 

Legatuddelingen
Den sidste torsdag i oktober inviteres alle ansøgere, inklusiv ledsager, til en festlig aften med spændende indslag, lette forfriskninger og afsløring af vinderne af legaterne.