Menu

Foreninger

De nordatlantiske lande har et aktivt foreningsliv. I Nordatlantisk Hus har alle nordatlantiske foreninger mulighed for at leje foreningslokalet. De større etablerede foreninger har mulighed for at anvende foreningskontoret, som de deler med de andre foreninger, i et fællesskab på tværs af Nordatlanten.

Foreningsdeltagelse er en god måde til at finde et fællesskab, få nye kontakter samt at få nyheder hjemmefra. Nordatlantisk Hus tilbyder alle nordatlantiske foreninger i Region Syddanmark synlighed. Hvis du ønsker din forening med i oversigten, kan du skrive til os på denne mail: nah@dgh-odense.dk

 

Foreninger og klubber

Der er fire foreninger fast tilknyttet Nordatlantisk Hus.  Der er én færøsk og én islandsk forening og Umiaq og Avalak, der begge er grønlandske foreninger.  De fire foreninger har alle valgt en repræsentant som medlem af husets brugerråd. Brugerrådet vælger så ét medlem, der skal repræsentere alle fire foreninger i Nordatlantisk Hus' bestyrelse. 

Nordatlantisk Erhvervsklub et erhvervsforum etableret i Nordatlantisk Hus, der vil gennem gode arrangementer for medlemskredsen og inviterede gæster øge interessen for og kendskabet til Nordatlanten. 

Bliv ven af huset og giv et lille bidrag til at støtte kulturen og samtidigt få fordele i Butik Nordatlanten, Restaurant Nordatlanten og ved særlige kulturarrangementer. 

Klik videre og læs mere om de tilknyttede foreninger og klubber i Nordatlantisk Hus.

Foreninger
Foreninger
Læs mere
Brugerrådet i Nordatlantisk Hus
Brugerrådet i Nordatlantisk Hus
Læs mere
Erhvervsklub
Erhvervsklub
Læs mere
Venner af Nordatlantisk Hus
Venner af Nordatlantisk Hus
Bliv ven af Nordatlantisk Hus og få fordele, ved at henvende dig i Butik Nordatlanten
Læs mere