Menu

lørdag 25. januar kl 16.00 - kl 17.00

Færøsk verdensmusik

Oplev det færøske band Yggdrasil og den sibirske sanger Vera Kondrateva 

Den færøske gruppe Yggdrasil er på Europa turne i januar. Ud over koncerter i Tyskland og Østrig er der 3 koncerter i Danmark, og vi er så heldige, at en af dem er i Nordatlantisk Hus.

Gruppen Yggdrasil, der er opkaldt efter verdenstræet i nordisk mytologi, består af nogle af Færøernes bedste musikere - Kristian Blak på klaver, Heðin Ziska Davidsen på guitar og Mikael Blak på bas. Yggdrasil blev dannet som ensemble i 1981 af pianist og komponist Kristian Blak, og har fra begyndelsen været sammensat af færøske musikere og musikere fra andre lande.

På 2020 turnéen er Yggdrasil sammen med den sibiriske sanger Vera Kondrateva. Vera har Finsk-Ugrisk baggrund og tilhører folkeslaget Khanty, som hun ikke bare repræsenterer musikalsk men også som international talskvinde for minoritetfolk.

Koncerten tager dig med på en cirkumpolar rejse inspireret af de arktiske folkeslag Khanty, Yakutie, Aleuterne sam Grønland og Færøerne.

 

Du kan opleve Yggdrasil og Vera Kondrateva helt gratis, da koncerten er del af vores After Brunch koncept, der er sponseret af vores erhvervsklub - Klub Nordatlanten.

 

Yggdrasils turne er sponseret af: