Menu

mandag 06. juli kl 10.00 - fredag 17. juli kl 15.00

Nordatlantisk Radioværksted

Går du med drømmen om din helt egen podcast? Så kan du nu deltage i en uges radioværksted og lære hvordan man planlægger et program, tager interviews og ikke mindst hvordan du redigerer lydfiler. 

Du kommer i lære hos Kasper Friis, der har arbejdet både i radio og tv på DR i over 20 år.  Han har for eksempel været radiovært på P4 og P3 Østjylland og været stemmen i øresneglen hos Mads Steffensen i Kender Du typen.  

 

Nordatlantisk Radioværksted er et tilbud til unge i alderen 13 – 18 år i uge 28 og 29. 

Her får du mulighed for at blive journalist i en uge og få et indblik i, hvordan indslag til radio og podcast planlægges og udføres. Samtidig får du mulighed for at blive klogere på Island, Grønland og Færøerne, idet en stor del af ugens øvelser får fokus på de tre nordatlantiske lande. 
Værkstedet giver et skub til kompetencer inden for fagene dansk, samfundsfag, geografi og historie.

Der er to kurser af en uges varighed til et begrænset antal deltagere. Undervisningen foregår mandag til fredag fra 10 – 15 begge uger. Aldersgruppe 13 – 18 år.

Du skal interviewe flere forskellige mennesker så det er en fordel, hvis du ikke er alt for genert. 

Tilmelding 

Tilmelding: Udfyld denne blanket og send til svk@dgh-odense.dk 
Tilmeldingsfrist for Nordatlantisk Radioværksted i uge 28: 3. juli
Tilmeldingsfrist for Nordatlantisk Radioværksted i uge 29: 9. juli

Praktiske informationer

Deltagerne skal medbringe en mobil med et diktafon- eller optageprogram og gerne en computer, hvor det gratis lyd-redigeringsprogram, Reaper, er installeret (link sendes på mail).  Husk endelig at tage en madpakke med.

 

Covid-19 

Under kurset bliver der gjort en stor indsats for at holde et højt hygiejne-niveau for at mindske evt. smitterisiko.

 

Nordatlantisk Radioværksted har fået bevilliget midler af Børne- og Undervisningsministeriets pulje til sommeraktiviteter for børn og unge i 2020 som følge af COVID-19.