Menu

lørdag 12. februar - torsdag 17. februar

Masser af aktiviteter for børn i vinterferien

Lørdag 12/2 - Børneteater: Bølger

Mandag 14/2 - Ekspeditionstræning med en ægte polareventyrer 

Tirsdag 15/2 - Bor der også isbjørne på Færøerne? - FULDT BOOKET!

Onsdag 16/2 - Ekspeditionstræning med en ægte polareventyrer 

Torsdag 17/2 - Bor der også isbjørne på Færøerne? - FULDT BOOKET!

 

 

Børneteater: Bølger

Der er lagt op til en stor oplevelse for de 1-4-årige når teaterforestillingen Bølger gæster Nordatlantisk Hus. Læs mere og sikre dig billet HER.  

 

Ekspeditionstræning med en ægte polareventyrer

Der bliver spænding og fuld af sjov, når vi inviterer børn (10-14 år) til at prøve kræfter med en simuleret ekspedition til Nordpolen.

Børnene deles op i hold, der sammen kæmper om først at nå Nordpolen. Holdene skal krydse 8 breddegrader, og i løbet af ekspeditionen kommer de til at prøve kræfter med at løse opgaver i dårlig sigtbarhed, krydse sprækker i isen, gå på molboski og trække tunge læs. Hvilket hold får mon først plantet sit flag på Nordpolen?

Ekspeditionen er ledet af Gregers Gjersøe. Gregers er uddannet pilot, men han har også krydset Grønlands indlandsis og gået på ski til Sydpolen. I dag er han guide på turer til Antarktis og leder af Polarskolen.

Ekspeditionen starter ved Nordatlantisk Hus kl. 13 og Nordpolen er indtaget ved 16-tiden.

Det er gratis at deltage, men tilmelding skal ske til info@nordatlantiskhus.dk

 

 

Bor der også isbjørne på Færøerne?

Så skal der quizzes! Hvad spiser isbjørnen, og hvordan jager man den væk, hvis den kommer på uventet besøg? Hvorfor ser det grønlandske flag ud som det gør? Og bor der egentlig også isbjørne på Færøerne?

Vi lægger nogle kæmpe store kort ud på jorden, som børnene kan gå rundt på. Omkring kortet ligger 20 forskellige billeder, som børnene sammen skal placere rundt omkring på kortet. Vi kommer rundt om det arktiske dyreliv, vi skal lytte til musik og vi skal først og fremmest have det sjovt. 

Kom og vær' med! Vi starter kl. 11 og er færdig cirka 12.30. 

Alder 6-10 år.