Menu

søndag 06. marts kl 16.00 - kl 17.00

 

En forestilling om det kolde havs fortælling

....udtrykt gennem sang, bevægelse og dramatik

Oplev den spektakulære forestilling "OMAUNU – Tales of the Cold Seas" når Boreas Korteater gæster Nordatlantisk Hus. 

”Vi bor på bunden af en skål, dagen går, det bliver aften, skålen fyldes langsomt med mørke, og så tændes stjernerne. Fjeldene knejser over liv og død og husene som trykker sig sammen på landtangen. Men vi ved nu alligevel en smule om livet, og en smule om døden, og vi kan fortælle:

Vi er kommet hele denne lange vej for at begejstre dig og for at bevæge skæbnen.”

Ordene er skrevet af den islandske forfatter Jón Kalman Stefánsson, der har været nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris fire gange, og hvis tekstunivers er omdrejningspunktet for forestillingen. 

Musikken er nordisk folkemusik og kormusik og sange af Helle Hansen, Björk, Hedningarna og Sting.

Forestillingen er en videreudvikling af ”Songs of the cold seas” lavet af Catarina Bosæus, Line Ursula Wyller og Boreas korteater i 2013 og en fortsættelsen af en rejse, hvor teatergruppen undersøger hvorledes musikken kan få krop, kroppen kan få stemme og scenen blive et univers som deles med publikum.

Omaunu – Tales of the Cold Seas er Boreas Korteaters ottende forestilling. Teater gruppen har eksisteret siden 2005 og har udviklet sin egen teaterform, hvor korsang, fysisk teater og litterære tekster er sammen om at fortælle en historie.

Boreas Korteater blev grundlagt af dirigent Catarina Bosæus i 2005.

 

STANDARD billet: 80 kr. 

STUDERENDE billet: 50 kr. 

Find billet HER