Menu

lørdag 07. oktober kl 16.00 -

AFTER BRUNCH KONCERT

Dorthe Højland Group og Einar Már Guðmundsson

ØJEBLIKKET OG EVIGHEDEN - MUSIK OG DIGTE

 

Kom til en forrygende After Brunch Koncert i Nordatlantisk Hus, hvor to kunstarter mødes i ét magisk udtryk om alt mellem øjeblikket og evigheden.

Det er Saxofonisten Dorthe Højland og Islands store historiefortæller Einar Már Guðmundsson, der har udviklet et nyt unikt fælles musikalsk projekt med titlen "Øjeblikket og evigheden", hvor musik og poesi mødes.

Einar Már Guðmundsson er en af Islands største nulevende forfattere. Han har modtaget en lang række priser, blandt andet Nordisk Råds Litteraturpris og har tidligere arbejdet med musikere i andre sammenhænge.

Dorthe Højland er saxofonist og komponist og har stor live erfaring bl.a. med sin egen gruppe "Dorthe Højland Group", som spiller originale kompositioner med rødder i nordisk jazz med vægt på melodi og stemning og med Højlands inderlige og distinkte saxofon som omdrejningspunkt. 

Foruden Dorthe Højland består gruppen af: Jacob Højland på klaver, Thomas Sejthen på kontrabas og Henrik Nielsen på trommer.

Digtene som Einar Már Guðmundsson læser til koncerten er fra hans seneste digtsamling "Til rette vedkommende" og kredser om afslutninger og begyndelser, evigheden og øjeblikket, det lyse og det mørke, erindringer og glemsel.

Eller som der står i et af digtene: “om tiden og ordene, ordene og verden og alt derimellem”.

Glæd jer til en nærværende og sanselig koncert.

PRIS: 65 KR. 

 

After Brunch Koncerterne i Nordatlantisk Hus støttes af erhvervsnetværket "Klub Nordatlanten" hvilket gør det muligt at holde billetprisen lav eller gratis.