Menu

lørdag 14. oktober kl 20.00

BRÍET

Koncert med den islandske sanger Bríet i Nordatlantisk Hus

 

KONCERTEN ER UDSOLGT - vi glæder os til at se jer! 

Bríet er en prisvindende islandsk sanger og sangskriver og kendt for hendes sange "Esjan", "Feimin(n)" og "Rólegur kúreki". Hun er en multi-instrumentalist, som skriver og fremfører hendes egne sange i forskellige arrangementer, fra akustisk til ”full on party pop-mode”.

Bríet er en meget visuel og artistisk performer, som lægger meget arbejde og tanker i alt, hvad hun foretager sig. Hun instruerer selv sine videoer, designer egne kostumer, samt været kunstnerisk direktør på sine egne projekter. Derudover er Bríet en prominent skuespiller ligesom hun fra tid til anden kaster sig over malerier.

 

Det meste af Bríets musikalske arbejde er lavet i samarbejde med hendes langvarige musikalske partner, sangskriver og producer Pálmi Ragnar Ásgeirsson. Hendes album Kveðja blev i 2021 udvalgt som årets album ved Icelandic Music Awards. Samme år, vandt Bríet prisen som årets sanger og sangskriver. Hun har været ekstrem succesfuld i Island, og resten af verden også har udvist hende stor interesse. Bríet har skrevet og performet, siden hun var teenager og igennem kreativitet udforsket hendes følelser. Hun tager nu fat på sit næste kapitel internationalt.

 

“Jeg kan lide farven gul. Jeg elsker mennesker, som griner og jeg er vild med blomster. Jeg var 17 år, da jeg udgav min første EP og alt min musik handler om kærlighed på en eller anden måde”.