Menu

onsdag 03. maj kl 20.00 -

KONCERT // NANOOK

De sidste 15 år har Nanook ligget i toppen af salgslisterne i Grønland.

Bandet har indskrevet sig i den grønlandske musikhistorie og er kendt for sin ikoniske lyd, der rammesætter insisterende Rock, Pop og Folk i et æterisk, arktisk lydlandskab, tilsat grønlandske tekster om alt fra den storslåede natur, henover kærlighed og klimaforandringer til de tabubelagte selvmordsrater på verdens største ø.

Trods de grønlandsksprogede sange er det ikke kun i Grønland, at bandet har fundet et publikum. Nanook har spillet koncerter i Norden, Canada og USA, og også i Asien er der interesse for musikkens stemningsmættede melankoli. Derfor er Nanook det eneste grønlandske band nogensinde, der er blevet udgivet i Japan. Anerkendelsen i Danmark er heller ikke udeblevet, hvilket en række udsolgte koncerter og et tætpakket telt på Roskilde Festival i 2019 bevidner om.

Med Nanooks dugfriske femte studiealbum “Ilutsinniit Apuussilluta” (“Det vi overbringer inde fra os selv”) i ryggen, spiller bandet en række koncerter i Danmark, hvor sætlisten byder på en forfinet blanding af kendte hits og nye numre.

KØB BILLET

kr. 140 (eksklusiv gebyr)