Menu

Micro Matic 

Din partner inden for udstyr til drikkevaredispensering

Micro Matic Nordic er den nordeuropæiske afdeling af den multinationale Micro Matic Group, der har til huse i Varberg i Sverige. Vi leverer udstyr til drikkevaredispensering, koncepter til forsyningskædestyring og markedsefterretninger til bryggerier i de nordiske lande.

Vi vil være anerkendt som den organisation i Norden, der går mest op i kvaliteten for dispenserede drikkevarer. Vores kernekompetencer består i højkvalitativt udstyr til drikkevaredispensering samt hurtig levering, der understøttes af et erfarent personale.

Som kunde hos Micro Matic kan du vælge imellem et bredt udvalg af produkter og få fordel af vores tekniske support og erfaring fra det globale bryggerimarked. Vores produkter er resultatet af udvikling i tæt samarbejde med vores kunder, og de produceres af Micro Matic i Danmark, Litauen, Storbritannien, USA og Kina. Øvrige produkter er resultatet af globale partnerskaber med førende producenter. Vi fører et stort udvalg af udstyr af hensyn til hurtig levering.

I vores webshop finder du nemt produktbilleder, prislister, tekniske specifikationer, reservedelslister, bestillinger, produkthistorik og -status. Vi har erfaring med integrerede koncepter inden for forsyningskædestyring, hvilket giver dig mulighed for at outsource alle dine indkøbs-, lager- og distributionsaktiviteter til én partner – Micro Matic.

 

Micro Matic A/S er moderselskabet for et konglomerat med en samlet koncernomsætning på DKK 2,6 mia. og 1.700 medarbejdere, hvoraf 1.100 er ansat uden for Danmark. Koncernens produkter fremstilles på fabrikker i Danmark, USA, Kina, Storbritannien, Litauen, Frankrig, Polen, Tyskland og Mexico.

 

Læs mere om Micro Matic på deres hjemmeside