Menu

lørdag 29. maj - søndag 30. maj

Odense Havnekulturfestival 

.... med et nordatlantisk præg

 

Nordatlantisk Hus deltager traditionen tro i Odense Havnekulturfestival, og vi vil sætte et nordatlantiske præg på den hyggelige festival.

I de her corona-tider passer vi naturligvis ekstra godt på hinanden. Vi følger alle gældende corona restriktioner, og derfor sørger vi for at fordele de forskellige events ud i huset således at vi overholder forsamlingsloftet på 50 indendørs. Vi ser frem til at afholde en spændende festival med mulighed for en masse gode oplevelser.

Temaet for årets festival er Kunst og Videnskab. 

Nordatlantisk Hus har derfor slået sig sammen med Naturama og Fjord&Bælt om en række spændende workshops med fokus på naturvidenskab og den nordatlantiske natur. 

Naturamas formidlere vil komme og fortælle, og de medbringer en masse genstande som vi kan kigge på og blive klogere af.

Lørdag kl. 12 og søndag kl. 15 er der oplæg om HVALER

Lørdag kl. 14 og søndag kl. 11 er der oplæg om DYRS TILPASNING TIL DET KOLDE KLIMA

Lørdag kl. 16 og søndag kl. 13 er der oplæg om HVAD KAN SPISES? (både af dyr og mennesker)

 

Butik Nordatlanten og Restaurant Nordatlanten vil være åbne.


Der vil ligeledes være mulighed for at booke sig ind på de populære Green Kayaks. Vi starter sæsonen op på gratis kayakudlejning, så kom endelig forbi og lån en kayak (2 mands), og gør noget godt for havnemiljøet når du under dit sejllads samler affald. 

 

På husets øverste etage vil vi vise film, mere om dem senere.