Menu

lørdag 29. maj - søndag 30. maj kl 19.00

Odense Havnekulturfestival 

.... med et nordatlantisk præg

 

Nordatlantisk Hus deltager traditionen tro i Odense Havnekulturfestival, og vi vil sætte et nordatlantiske præg på den hyggelige festival.

I de her corona-tider passer vi naturligvis ekstra godt på hinanden. Vi følger alle gældende Corona-restriktioner. Husk gyldigt corona pas og maske. Vi ser frem til at afholde en spændende festival med mulighed for en masse gode oplevelser.

Temaet for årets festival er Kunst og Videnskab. 

Nordatlantisk Hus har derfor slået sig sammen med Naturama og Fjord&Bælt om en række spændende workshops for børn og voksne med fokus på den nordatlantiske natur. 

Naturamas formidlere vil komme og fortælle, og de medbringer en masse genstande som vi kan kigge på og blive klogere af.

Der er begrænset antal pladser på hver workshop. Du kan sikre dig plads ved at købe billet på forhånd. De koster 10 kr. pr. person. 

Lørdag 
Kl. 12-12.30 Workshop // Naturama: Oplæg om hvaler
Kl. 14-14.30 Workshop // Naturama: Dyrs tilpasning til det kolde klima
Kl. 16-16.30 Workshop // Naturama: Hvad kan spises? (både af dyr og mennesker)

Sikre dig billetter til lørdagens workshops HER 

Søndag

Kl. 11-11.30 Workshop // Naturama: Dyrs tilpasning til det kolde klima
kl. 13-13.30 
Workshop // Naturama: Hvad kan spises? (både af dyr og mennesker)
kl. 15-15.30 Workshop // Naturama: Oplæg om hvaler

Sikre dig billetter til lørdagens workshops HER

Sikre dig billetter til søndagens workshops HER

 

I Butik Nordatlanten vil vi byde på en række nedsatte varer, og I kan tage jer en pause og få noget godt at spise eller en kop kaffe i Restaurant Nordatlanten som er åben hele dagen. 

Udenfor ved bådehusene kan du møde Skibslauget Frigg og Færøsk forening/Føroyingafelagið á Fyn.

Der vil ligeledes være mulighed for at booke sig ind på de populære Green Kayaks. Vi starter sæsonen op på gratis kayakudlejning, så kom endelig forbi og lån en kayak (2 mands), og gør noget godt for havnemiljøet når du under dit sejllads samler affald. 


HUSET KOMMER TIL AT SUMME AF LIV

I stueetagen kan du se den grønlandske kunstner Naja Abelsens udstilling "Light of Ancstry" og du kan møde de grønlandske studerendes forening Avalak,

På husets første etage kan du se nordatlantiske film og lytte til fortællinger om færøske sagn og myter

Den grønlandske kunstner Naja Abelsen udstiller sine værker i udstillingen "Light of Ancstry" i stueområdet, og du kan møde Frigglauget og Færøsk forening er udenfor ved bådehusene og de grønlandske studerendes forening Avalak ved deres informations bod.