Menu

tirsdag 21. august kl 20.00 - kl 22.00

Poetisk hyldest til sproget

Spoken18’

Nordatlantisk Hus og Spoken18’ inviterer til koncert med det nordatlantiske orkester Islanders, der på smuk vis mikser dansk, svensk og islandsk sprog og litteratur til en autentisk musikalsk oplevelse.


Kom og få en smuk indføring i den nordiske lyrikhistorie, akkompagneret af fine toner fra Islanders, der blandt andet vil fremføre sange med tekster af Einar Ólaffson og Tove Ditlevsen.


I front er den danske musiker og sangskriver Mads Mouritz, og det store islandske navn Teitur Magnússon. Sammen tager de to udgangspunkt i digte fra diverse nordiske lande fra forskellige århundreder.


Mads Mouritz har tidligere samarbejdet med digteren Lone Hørslev, fællesnævneren for hans musikprojekter er en kærlighed til sproget og et drive til at gå egne veje.


Mads Mouritz har startet Islanders sammen med islandske Teitur Magnússon, efter han har boet på Island og forelsket sig i landet det seneste års tid.


Teitur Magnússon var i 2016 nomineret til den uformelle Nordic Music Prize i Oslo. Prisen startede som modsvar til Melodi Grand Prix og hylder den smalle musik og albummet som kunstform. Hans anden soloudgivelse udkom i foråret 2018.

Spoken Word Festival er en del af HCA Festivals og støttes desuden af Odense Kommune og Statens Kunstfond. Det er andet år at Festivalen arbejder sammen med Nordatlantisk Hus.

KØB BILLET

STANDARD BILLET 45 KR.

STUDERENDE MED GYLDIGT STUDIEKORT 25 KR.