Menu

tirsdag 18. august kl 17.00 - kl 20.00

Spoken Wordfestival i Nordatlantisk Hus 

Færøfejring af Tam Vibberstoft

To forestillinger, kl. 17.00 - 18.00 og kl. 19.00 - 20.00 

 

Færøfejring er en tværæstetisk performance med film, fortælling, musik, sang, digte mm., som har til formål at fejre den dansk-færøske forbindelse og anspore publikum til at reflektere over tilhørsforhold og national identitet.


Færøfejring er en poetisk refleksion over (rigs)fællesskabet og præsenterer et kunstnerisk bud på symboler og ritualer, vi kan bygge det på.


Færøfejring fejrer vores slægtskab på trods af forskelle og politiske interesser og på tværs af landegrænser. Værket skal samle fremfor at adskille, og det skal præsentere et nutidigt blik på Færøerne og et alternativ til de ofte stereotype fremstillinger af landet og befolkningen.


Publikum er Gæster ved denne fejring, som er en sanselig, rolig og ceremoniel oplevelse.


Færøfejring består af korte indslag, som er skabt i samarbejde med multikunstner Ole Wich, tekstildesigner Ann Dam Àrnastein, forfatter Sissal Kampmann, komponist Lea Kampmann, forfatter/foredragsholder Lisbeth Nebelong, forfatter Adda Lykkeboe og teaterinstruktør Barbara Simonsen.


Kunstnerne repræsenterer forskellige kunstneriske discipliner og forskellige tilhørsforhold til Danmark og Færøerne. Indslagene har alle en indlejret dobbelthed, der er karakteristisk for Færøerne, hvor tradition overalt gennembrydes af det moderne.


Programmet bliver projekteret op på skærmen. Når Gæsterne ankommer, står der eksempelvis ”Gæsterne ankommer” på skærmen. I lokalet høres musik, og en projektor viser video på en skærm, mens Gæsterne tager plads på stole i en halvcirkel. Herfra begynder programmet, som består af musikindslag, små videoer, fortællinger, digte og handlinger og bliver ledet af performeren Tam Vibberstoft i rollen som Værtinde.

 

Billetter koster koster 65 kr. Der er max. plads til 30 personer pr. forestilling. 

KØB BILLETTER PÅ SAFETICKET.DK