Menu

mandag 25. april kl 15.00

Forskningens Døgn: Fælles om fjorden - Odense 

Videnskabsfestivalen Forskningens Døgn stiller i år skarpt på havet og helt konkret Odense Fjord. Kom med, når vi går fælles om fjorden med en eftermiddag i foreningslivets tegn og med fokus på bæredygtig udvikling.  

Mandag den 25. april 2022 klokken 15:00 samler vi store som små om fjorden og det rige liv, som den skaber under og over overfladen til Forskningens Døgn.

Her kan du opleve forskeres vurdering af de lokale fjordforhold, møde fjordens foreningsliv og sanse fjordens fisk, tang og skaldyr. Vi skal helt tæt på fjordens liv og se på, hvordan vi sammen kan bidrage til en mere bæredygtig fjord.

Det vil i løbet af eftermiddagen være muligt at gå rundt ved forskellige stande, hvor det lokale foreningsliv omkring fjorden vil tilbyde forskellige aktiviteter, med fjordens bæredygtighed i fokus.

Desuden vil sceneprogrammet byde på forskeroplæg og paneldebat om fjordens tilstand og fremtidige handlemuligheder. Dagens event sluttes af med musik på scenen klokken 17:00. 

 

Nordatlantisk Hus sætter rammerne for dagens arrangement som afhængigt af vejret vil foregå delvist udenfor. Vi håber at se jer til en spændende dag i fjordens tegn. 

 

Find Facebookeventet HER

Læs mere om eventet og se programmet HER