Menu

søndag 29. oktober kl 16.00 - kl 17.30

Dania O. Tausen m/ band & Supersport! (Support: K. Óla)

After Brunch dobbeltkoncert

Dania O. Tausen er en ung, færøsk sanger, sangskriver og poet der elsker at udtrykke sig på sit modersmål færøsk. Hun har været nomineret til flere færøske Music Awards og har lige udgivet albummet (oversat) "ja/nej - og resten af ugen". Hun har spillet koncerter i flere Europæiske lande, men blev oprindeligt internationalt anerkendt i forbindelse med dokumentarfilmen Skál fra 2021, der handler om hendes liv og den proces, hun gennemgår i forbindelse med udgivelsen af hendes digtsamling. Filmen fik stor opmærksomhed og vandt flere priser bl.a. ved CPH:DOX og Chicago Film Festival.

Nu har Dania sammen med sit band, kastet sig ud i en spændende, musikalsk koncertturné med det islandske kunst-pop band Supersport!, der kombinerer elementer af pop, rock og sonic i deres musik. Et af de mest kreative og spændende bands på den islandske græsrodsscene, som også har vundet flere musikpriser i Island. Dobbeltkoncerten får support af K. Óla fra Island. 

Nordatlantisk Hus er så heldige at kunne præsentere denne musikalske dobbeltkoncert til en af husets populære After Brunch koncerter, der har til formål at vise mangfoldigheden på den nordatlantiske musikscene, og er støttet af husets erhvervsklub "Klub Nordatlanten", og derfor gratis.