Menu

tirsdag 07. maj kl 19.00 - kl 21.00

Opdag modets kraft: Foredrag af Ditte Kolbæks bog ”Mod og mandshjerte”

 

Nyd en unik oplevelse i et spændende bogforedrag med Ditte Kolbæk, forfatteren bag bogen “Mod og mandshjerte”, hvor hun trækker dig ind i den fascinerende historie om C.H. Jørgensen og Alabamaekspeditionen.

 

Køb din billet her

 

Vi er stolte af at kunne præsentere dette arrangement i samarbejde med AOF, hvor vi sammen vil udforske romanens mest uforglemmelige kapitler.

 

Lær om Alabama-ekspeditionen, en dansk undsætningsekspedition til Nordøstgrønland i årene i begyndelsen af 1900-tallet, og bliv grebet af mysteriet bag Alabama’s forlis.

Hvordan klarede man sig uden moderne kommunikationsmidler som telefoner og e-mails?

Hvordan overlevede man forfrysninger i det øde Nordøstgrønland i 1910?

 

Gennem denne medrivende fortælling vil du blive ført ind i C.H. Jørgensens utrolige liv, præget af mod, kærlighed og en ukuelig vilje til at hjælpe andre. Få et enestående indblik i hans eventyr under Alabama-ekspeditionen til Nordøstgrønland i 1909-1910, baseret på hans egne dagbøger og rapporter fra Rigsarkivet.

 

Deltag i dette tankevækkende arrangement og bliv beriget af historien, der ikke kun udfordrer dine egne forestillinger om ”Mod og Mandshjerte”, men også inspirerer til eftertanke.

 

Tøv ikke med at tilmelde dig denne spændende begivenhed, hvor historie og eventyr venter på dig – og som C.H. Jørgensen selv sagde: “Hellere komme galt af sted end slet ikke at komme af sted.”