Menu

lørdag 23. marts kl 16.00

Elinborg i 'after brunch' koncert


Koncerten er gratis - du møder bare op

Arrangementet foregår i stueetagen

 

Elinborg blev født og voksede op i den lille by Gøta på Færøerne, og fra ung alder blev musik og sangskrivning hendes største passion. Hun er dybt påvirket af naturen og omgivelserne, hvor hun voksede op, og hun beskriver sin musik som "mørk elektropop."

 

I 2016 vandt Elinborg prisen for 'bedste liveoptræden året' ved Færøernes Musikpriser, og i 2018 udgav den unge færøske kunstner singlen Brimið, som for nylig blev brugt i den norske Netflix-serie 'Ragnarok'.

 

Krystalklar melankoli

I 2022 udgav Elinborg sin tredje EP med titlen Vera (som på dansk betyder 'væren') med fem nye sange, der er skrevet af hende selv på hendes modersmål. Albummet blev produceret af hende og søsteren Eivør, og sangene blev co-produceret af Tróndur Bogason, Hallur Jonson og den norske producer, trommeslager og medlem af Highasakite, Trond Bersu.

 

Med hendes melankolske og krystalklare stemme, der svæver gennem nordiske noir/elektropop-landskaber af mørke synthesizere og elektroniske beats, trækker Elinborg os ind i hendes verden, hvor hun synger om uopnåelig kærlighed og dyb længsel. Sidste år udgav Elinborg singlen Í Verju Tíni, der er en smagsprøve på, hvad der kommer på hendes første album i fuld længde, som hun i øjeblikket arbejder på.