Menu

mandag 06. maj kl 19.30 -

Gugusar koncert i Nordatlantisk Hus

Køb din billet HER


Vi glæder os til at præsentere denne enestående islandske sanger. 

Gugusar producer og skriver alle sine sange selv. Hun udgav sit debutalbum ”Listen To This Twice” som bare 15-årig. I 2021 udgav hun sit andet album. Begge albums blev nomineret til ”Årets album” ved Icelandic Music Awards. Derudover har Gugusar været nomineret til et antal priser blandt andet ”Årets sanger” ved Icelandic Music Awards 2022 og ”Årets live optræden 2023” ved Reykjavik Grapevine Music Awards.

Det er nærmest umuligt at kategoriserer Gugusars musik ned i én boks eller genre. Hendes musik varierer fra blød og melodisk til tung drum & bass. Hun er ikke bange for at skifte mellem at synge på islandsk for så at slå over i engelsk, og nogle gange nynner hun eller synger på selvopfundet sprog. Musikken er eksperimentel og der venter sig altid overraskelser når man lytter til hende.

Gugusar startede som meget ung med at optræde som kunstskøjteløber. Dér forelskede hun sig i at optræde og være foran et publikum. Kærligheden til at optræde blev senere transformeret over i at optræde på scenen med sin musik, men det er fortsat tydeligt at hun engang var kunstskøjteløber – det ses i hendes bevægelser og hun bruger nogle gange dans til at gøre hendes optræden en endnu større oplevelse.

Koncerten er støttet af Statens Kunstfond.