Menu

lørdag 24. februar kl 19.00

Koncert med Nanook Unplugged Duo

Billetter købes HER

Alm. billet 135 kr. inkl. gebyr
Studiebillet 90 kr. inkl. gebyr

Koncerten afholdes i stueetagen. 

 

Brødrene Frederik og Christian Elsner fra det grønlandske band Nanook optræder denne aften i Nordatlantisk Hus i en akustisk konstellation på deres turné. 

Brødrene er prisvindende sangskrivere og bandet har med deres rock, pop og folk melodier for længst indskrevet sig i den grønlandske musikhistorie. Nanooks sange handler om alt fra klimaforandringer til den smukke grønlandske natur og de stærke kontraster, der kan være i landets samfund.

Til koncerten kan du opleve Frederik og Christian Elsner, når de med med nerve og nærvær performer de kendte Nanook-sange med deres vokaler og akustiske guitarer, der tager lytteren med ind i en hjemlig sfære, som da sangene blev komponeret i brødrenes stuer inden indspilning med bandet i studio.

Nanook har oparbejdet et repertoire i form af fem studioalbums og flere singler, og bandet er kendt for deres live-optrædener både i hjemlandet Grønland men også her i Danmark og udlandet, hvor bandet har turneret flittigt. Med tiden har Nanook solgt et antal af fysiske albums svarende til, at snart halvdelen af Grønlands befolkning ejer et album med bandet, der har over fem millioner streams på deres musikvideoer.

På sætlisten bliver der også plads til et par af Frederik Elsners egne velkendte sange fra solokarrieren. Kom og nyd en speciel aften af den mere sjældne af slagsen.